5 augustus 2020

Verhuisd naar.....

 

Het Bedrijfsbiljarten is verhuisd naar:

 

 

 

https://www.wilmarw.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

18 maart

Eindstand seizoen 2019-2020

 

Beste biljartvrienden,

De maatregelen in verband met de coronacrisis raakt ook ons als Bedrijfsbiljarten. Allereerst wensen we iedereen heel veel sterkte toe met de gezondheid!

 

Na ruim 30 jaar met veel plezier en enthousiasme als wedstrijdleider/ secretaris van deze bijzondere club biljarters te hebben gefunctioneerd, is met dit schrijven de tijd aangebroken, om het stokje over te geven. Over deze stap heb ik lang na moeten denken, maar uiteindelijk heb ik toch met weemoed het besluit genomen. Er is tenslotte een tijd van komen en gaan.

 

Met dit gegeven bent u niet helemaal van mij af. Ik blijf biljarter en wedstrijdleider van ’t Karrekot. Mocht er onverhoopt iets opdoen, dan kunt u altijd een beroep op mij doen. Het Bedrijfsbiljarten op mijn website blijft intact en operationeel, u kunt ten alle tijde de historie (up-to-date) inzien.

 

Aanvankelijk dacht ik dat het moeilijk zou worden om een opvolger te vinden, maar niets is minder waar. Met ingang van het seizoen 2020-2021 neemt Wilmar Wullems (DOW 2) het van mij over. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor, en hiermee is het voortbestaan van het Bedrijfsbiljarten gewaarborgd. Tevens kan ik u verzekeren dat het bij hem in goede handen is.

 

Seizoen 2019-2020
Met nog 3 rondes (6 wedstrijden) voor de boeg is de competitie door het coronavirus stopgezet. Gezien de ontwikkelingen van het coronavirus en adviezen van het RIVM was dit een onvermijdelijk, logisch en een verstandig besluit. Helaas zijn er personen die hier anders over denken! Het zij zo. Onze gezondheid staat voorop. Het biljarten is dan maar een bijzaak geworden, en geen hoofdzaak (van het moeten spelen). Een ieder vult dat zelf in.
Zoals het er nu naar uitziet zijn wij er nog lang niet vanaf.

 

Ondanks de noodstop van de competitie, heb ik toch gemeend, een eindstand in het ploegenklassement en individueel klassement te maken.


In de eindstand van het ploegenklassement hebben de Gemeente en BC De Hoeve 9 wedstrijden gespeeld, de overige 3 verenigingen 10 wedstrijden.

Voor zowel het ploegen- als individueel klassement heb ik een kleine aanpassing doorgevoerd.


Om in het eindklassement te worden opgenomen moet men in plaats van 5 nu 4 partijen gespeeld hebben. Gezien de gespeelde als nog te spelen wedstrijden, is dit is wel zo eerlijk.

 

Normaliter zou bij 5 of meer gespeelde partijen het gemiddelde aangepast worden, bij minder blijft het gemiddelde gehandhaafd. Van deze regel wordt in deze bijzondere situatie afgeweken.


De volgende regel is nu van toepassing: Bij 3 of meer gespeelde partijen blijft het gespeelde gemiddelde gehandhaafd. Bij minder blijft het oude gemiddelde van het afgelopen seizoen gehandhaafd.


Ploegen- en individueel klassement:
Gezien de stand zou het een spannend slot van de competitie zijn geworden. Vier van de vijf ploegen konden nog aanspraak maken op de felbegeerde titel.

Met 10 gespeelde wedstrijden en 103,515 punten gaat DOW2 er met de titel vandoor. Dit is overigens voor de 6e keer.


Met 9 gespeelde wedstrijden en 101,919 punten eindigt de Gemeente op de 2de plaats. DOW1 eindigt met 100,449 op de 3de plaats. Op de meest ongelukkige 4de plaats en 9 gespeelde wedstrijden staat BC de Hoeve zij behaalde 101,000.
Met 98,844 eindigt het team van ’t Karrekot Troosteloos onderaan.In het individuele klassement heeft Freek Dieleman (foto) van de Gemeente een geweldig seizoen gedraaid. In zijn 4 partijen steeg hij boven zichzelf uit en kwam hij op gemiddeld aantal punten van 182,813. Dit is ongekend.


Het komende seizoen zal hij flink zijn best moeten doen. Het aantal caramboles die hij nu moet maken gaat van 16 naar 29. Succes!!

 

 

 

Op de 2de plaats, met een mooi gemiddelde en een puntentotaal van 133,838 kunnen wij Theo van Damme - DOW 2 begroeten. Ook hij zal het komend seizoen flink aan de bak moeten. Dit wordt flink trainen!

 

Ondanks de slechte resultaten van de ploeg (’t Karrekot), heeft Gerard Luijk een goed seizoen achter de rug. Met een gemiddeld aantal punten van 128,261 eindigt hij als 3de.


Indien mogelijk wordt de sluitingsavond en uitreiking van de prijzen op een later te bepalen datum gehouden.

 

Waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Willy Jonkers (BC de Hoeve) kwam in zijn 4 gespeelde partijen niet verder dan een gemiddeld aantal punten van 68,382. Hiermee eindigt hij als laatste in het klassement. Kunnen wij Willy als de komende kampioen noteren?

 

Dit seizoen heeft zoals gewoonlijk veel hoogte- en dieptepunten gekend. De meest opvallende zijn:
Hoogste partij gemiddelde 7,40 L. de Koning - Gemeente
Hoogste partij gemiddelde % 231,250 F. Dieleman - Gemeente
Hoogste serie 36 K. Dieleman - BC de Hoeve
Hoogste serie % 56,250 T. Geuze - DOW 1
Laagste partij gemiddelde 0,40 K. van der Hoofd - Gemeente


In het eindklassement zijn 37 spelers opgenomen, 4 spelers hebben door allerlei redenen niet de benodigde 4 partijen gehaald, en 1 speler heeft helemaal niet gespeeld.

 

Tot slot feliciteren wij alle prijswinnaars met hun behaalde resultaten, en bedanken wij alle leden van het Bedrijfsbiljarten, voor hun sportieve en gezellige inbreng van het afgelopen seizoen. Wij wensen u een prettige zomertijd toe en hopen u, medio september gezond en wel, weer te mogen begroeten voor een spannend en zinderend biljartseizoen.

 

Alle uitslagen van het afgelopen seizoen blijven op de site staan. De geschiedenis is al aangepast. Het wedstrijdrooster (met 5 of 6 ploegen) en de lijst ‘te spelen gemiddeldes’ voor het komend seizoen moeten nog gemaakt/ aangepast worden. Wilt u (daags) na de gespeelde wedstrijden op de hoogte worden gehouden van de gepubliceerde resultaten geef dan uw e-mailadres (vernieuwd) door aan Wilmar Wullems.


Binnenkort stelt hij zichzelf voor, en ontvouwt hij zijn plannen. Het zou bijzonder prettig zijn geweest als hij van mijn website gebruik kon maken, maar door privé-redenen is dat helaas niet mogelijk. Daarom zal de bericht- en vormgeving er heel anders uit gaan zien. Hoe hij dit gaat invullen is helemaal aan hem, hij heeft hier de vrije hand in. Ik wens hem veel genoegen en plezier toe.

 

Tenslotte; dank ik u allen voor het vertrouwen dat u in mij hebt gehad. Het waren bijzonder plezierige jaren, die ik niet had willen missen, de voortgang gaat in een ander jasje verder.

 

Voor de voetballiefhebbers
Bent u een voetballiefhebber en heeft u interesse om met ingang van het nieuwe voetbalseizoen mee te spelen met het nieuwe spel (Combigame) surf dan op de website naar het betreffende spel. Echt de moeite waard. De Combigame neemt de plaats over van het Soccer- en Feyenoordgames.

Voor nu heel veel sterkte en goede gezondheid toe gewenst,

Deze bovenstaande tekst treft u ook hiernaast in PDF-bestand aan.


Met groet,
Aad Troost

Terneuzen, 18 maart 2020

 

 

 

 

 

 

16 maart

Competitie definitief beëindigd

 

Na ruggespraak met de ploegleiders is de competitie voor dit seizoen (inclusief de sluitingsavond) definitief beëindigd. Indien mogelijk wordt de sluitingsavond en uitreiking van de prijzen op een later te bepalen datum gehouden. De uitslagen volgen later.

 

 

 

 

 

15 maart

Competitie beëindigen!!

 

Aan de leden

 

Gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus en adviezen van het RIVM heb ik afgelopen donderdag de interne competitie van ’t Karrekot al stilgelegd.

 

Het stilleggen van de competitie heeft ook gevolgen voor het Bedrijfsbiljarten. Op 24 maart staan de eerstvolgende wedstrijden BC De Hoeve - Gemeente en t Karrekot - DOW 1 op de rol. Wij spelen deze wedstrijd zeker niet. Mede hierdoor staat de rest van het programma ook onder druk.

 

Ik weet niet hoe u over deze situatie denkt, maar mij lijkt het logisch en verstandig dat wij ook het Bedrijfsbiljarten in zijn geheel stilleggen cq. beëindigen. Dit met inbegrip van de sluitingsavond.

Mocht de competitie beëindigd worden, dan wordt de tussenstand de eindstand.

 

Eindstand:
Om in de eindstand van het individueel klassement te worden opgenomen moet men minimaal 5 partijen gespeeld hebben. nu er 3 rondes wegvallen volgt hier een aanpassing op. In plaats van 5 worden dit er nu 4.

 

Te spelen gemiddelde:
Tot en met 3 gespeelde partijen blijft het gemiddelde gehandhaafd, bij minder blijft het oude gemiddelde staan.

 

Het is nu een pas op de plaats maken. Ik ben mij ervan bewust dat dit een vergaande maatregel is. Helaas zullen er ook leden zijn die hier anders over denken! Het zij zo. Onze gezondheid staat voorop.


Spoedig volgt het definitieve besluit,

 

 

 

 

 

 

11 maart

Tussenstand, opmerkelijk & persoonlijke lijsten

Aanpassing gemiddelde &

correctie puntentotaal

 

 

De tussenstand, opmerkelijk en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 10 maart.

Bij de opmerkelijke partijen is de volgende partij toegevoegd:

 

 

 

 

 

T. Geuze - H. Molenaar

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring meest aantal missers partij: 26

Gerealiseerd door: T. Geuze en/ of H. Molenaar

 

 

 

 

 

Bij de onderstaande speler is het sterretje* achter zijn naam verdwenen.

 

G. van Hecke (BC de Hoeve), zijn gemiddelde gaat van 0,80 -  16 car. naar 1,10 - 22 car.
De vernieuwde lijst 'te spelen gemiddelde' kunt u hiernaast downloaden.
 

 

Bij de wedstrijd BC de Hoeve - 't Karrekot is een correcties  in het puntentotaal doorgevoerd.

 

Het puntentotaal van G. van Hecke gaat van 156,250 naar 125,000 %. Hierdoor is de eindstand van BC de Hoeve van 106,890 naar 100,640 gegaan.

 

Via de afbeeldingen van de wedstrijdlijsten kunt u de complete lijsten inzien en downloaden.

 

 

 

 

 

20 februari

Huisregels

 

 

Met de wisseling van de wacht, en ter opfrissing is het wel handig om de regels op papier te zetten, en de revue te laten passeren. In de loop der jaren zijn aardig wat wijzigingen doorgevoerd. De geldende en huidige regels zijn als volgt: Zie hiernaast het PDF bestand  'Huisregels'

 

 

 

 

 

 

20 februari

Na ruim 30 jaar ....

 

 

Beste biljartvrienden,

 

Na ruim 30 jaar met veel plezier en enthousiasme als wedstrijdleider/ secretaris van deze bijzonder club biljarters te hebben gefunctioneerd, is de tijd aangebroken, om het stokje over te geven. Over deze stap heb ik lang na moeten denken, maar uiteindelijk heb ik toch met weemoed het besluit genomen. Er is tenslotte een tijd van komen en gaan.

 

Met dit gegeven bent u niet helemaal van mij af. Ik blijf biljarter en wedstrijdleider van ’t Karrekot. Mocht er onverhoopt iets opdoen, dan kunt u altijd een beroep op mij doen. Het Bedrijfsbiljarten op mijn website blijft intact, en is op de achtergrond operationeel.

 

Aanvankelijk dacht ik dat het moeilijk zou worden om een opvolger te vinden, maar niets is minder waar.

Met ingang van het seizoen 2020-2021 neemt Wilmar Wullems (DOW 2) het van mij over. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor, en hiermee is het voortbestaan van het Bedrijfsbiljarten gewaarborgd. Tevens kan ik u verzekeren dat het bij hem in goede handen is.

 

Het zou voor hem handig zijn, gebruik te kunnen maken van mijn website. Dit is echter om privé redenen niet mogelijk. Hoe hij dit gaat invullen is helemaal aan hem, hij heeft hier de vrije hand in. Ik wens hem veel genoegen en plezier toe.

 

Tenslotte; dank ik u allen voor het vertrouwen dat u in mij hebt gehad. Het waren bijzonder plezierige jaren, die ik niet had willen missen, de voortgang gaat in een ander jasje verder.

 

Zie ook Geschiedenis 1978-2019/ Na ruim 30 jaarMet hartelijke groet,
Aad Troost

 

 

 

 

 

 

19 februari

Tussenstand, opmerkelijk & persoonlijke lijsten

 

 

De tussenstand, opmerkelijk en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 18 februari.

Bij de opmerkelijke partijen is de volgende partij toegevoegd:

 

 

 

 

 

T. Geuze - C. Bakker

Deze partij kenmerkt zich door:

Hoogste serie %: 56,250

Gerealiseerd door: T. Geuze

 

 

 

 

 

5 februari

Tussenstand, opmerkelijk & persoonlijke lijsten

 

 

Met nog 4 rondes voor de boeg, is de strijd om het kampioenschap weer helemaal open. Na de dubbele ontmoeting (reguliere en inhaalwedstrijd) nam het team van DOW 2 de leiding over (in het klassement) van de Gemeente.
Door een offday van BC de Hoeve tegen DOW 1 zakt de ploeg naar de 4de plaats, hekkensluiter blijft ’t Karrekot.

 

 

De tussenstand, opmerkelijk en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 4 februari.

Bij de opmerkelijke partijen zijn de volgende partijen toegevoegd:

 

 

 

 

 

W. Wullems - L. de Koning

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring minst aantal missers: 1

Gerealiseerd door: W. Wullems

 

 

Laagste puntentotaal (ploeg):

73,065 - BC de Hoeve

 

 

 

 

 

 

24 januari

Inhaalwedstrijd DOW 2 - Gemeente

 

 

Doordat de biljartvereniging van de DOW over 4 biljarts beschikken, wordt op 4 februari naast de regulier geplande wedstrijd (DOW 2 - Gemeente) tevens de inhaalwedstrijd gespeeld. Dit kan als een unicum in het Bedrijfsbiljarten worden omschreven.

De website is aangepast.

 

 

 

 

 

22 januari '20

Tussenstand & persoonlijke lijsten

 

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 21 januari.

 

 

 

 

 

 

7 januari '20

wedstrijd  't Karrekot - DOW 1 afgelast.

 

 

Door een tekort aan spelers is de  wedstrijd 't Karrekot - DOW 1 op het laatste moment afgelast.

De DOW kon geen 5 spelers opstellen. De wedstrijd wordt op een nader te bepalen datum ingehaald.

 

 

10 januari

 

De uitgestelde wedstrijd wordt aanstaande dinsdag 14 januari ingehaald.

 

 

 

 

 

 

11 december

Winterkampioen, tussenstand, opmerkelijk,

persoonlijke lijsten & evaluatie

 

Winterkampioen:
Het team van de Gemeente is met een geringe voorsprong van 0,724 punten op DOW 2 winterkampioen geworden. Proficiat!  Door personele problemen bij het team van de Gemeente hebben beide teams nog een inhaalwedstrijd tegoed. Deze wordt op een later tijdstip gespeeld.

Op de 3de plaats volgt BC de Hoeve, en op de 4de plaats DOW 1. De rode lantaarndrager is voor het team van 't Karrekot.

 

Vier van de vijf team sluiten deze eerste helft van de competitie af met een score van boven de 100 procent, alleen 't Karrekot blijft eronder.

 

individueel klassement:

Met een geweldig aantal punten (182,813) sluit  F. Dieleman (Gemeente) de eerste helft van de competitie af als koploper.  Gevolgd door T. Geuze  - DOW 1 (162,500) en R. Wiemes - DOW 2 (141,919. Proficiat!

 

Waar wij een nummer één hebben, is er ook een hekkensluiter. Deze eervolle vermelding! gaat naar W. Jonkers - BC de Hoeve, dit met een schamel puntentotaal van 50,00%

 

Opmerkelijk:

De tot nu toe gespeelde partijen, leverden vele hoogte- en helaas ook dieptepunten op. Mocht u in de laatste categorie vallen, wees dan niet getreurd, want de volgende wedstrijd kan alles anders zijn.

 

Evaluatie:

Alle ploegleider hebben positief op mijn oproep gereageerd, te weten:

 

BC de Hoeve

Wij van de Hoeve kunnen zonder probleem terug naar 6 spelers. Maar begrijp dat de gemeente, aangezien ze maar één biljart hebben het fijner vindt met de 5 spelers.

 

DOW 1

heeft er geen problemen mee

 

DOW 2

Wij kunnen hier ook mee leven. Overigens kunnen wij makkelijk een team van 6 opstellen omdat wij een brede selectie hebben.
Bij andere teams is dat krapper dus voorlopig zo doorgaan.

 

Gemeente

heeft er geen problemen mee

 

't Karrekot

Ook wij van 't Karrekot heeft geen probleem met het samenstellen van een team van 5 spelers. Zo nodig kunnen wij terugvallen naar 6 spelers.

 

Dit houdt in dat wij de competitie in de huidige vorm voortzetten en afmaken. Met dank voor de reacties.

 


 

De tussenstand, opmerkelijk en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 10 december.

Bij de opmerkelijke partijen zijn op de valreep nog twee partijen toegevoegd:

 

 

 

 

K. Dieleman - C. Baumgarde

Deze partij kenmerkt zich door:

Hoogste serie: 36

Gerealiseerd door: K. Dieleman

 

 

 

 

W. Jonkers - T. Geuze

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring: Meest aantal missers (speler): 15

Laagste puntentotaal: 35,294

Gerealiseerd door: W. Jonkers

 

 

 

Bij deze wens ik u allen

Prettige Kerstdagen en een

gelukkig, gezond en sportief

 

2020

 

 

 

 

28 november

wedstrijd  DOW 2 - Gemeente (10 dec) uitgesteld.

 

 

Door een tekort aan spelers kan de wedstrijd DOW 2 - Gemeente geen doorgang vinden.

De Gemeente heeft geen genoeg (5) spelers beschikbaar. De wedstrijd wordt verschoven naar eind januari/ begin februari. De datum volgt later.

 

 

 

 

20 november

tussenstand, persoonlijke lijsten, evaluatie

wedstrijdverplaatsing (4 spelers)

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 19 november.

 

Hoogste puntentotaal (wedstrijd): 251,9431,943

BC de Hoeve (135,259 - DOW 2 (116,684)

 

Hoogste puntentotaal (ploeg):

135,259 - BC de Hoeve

 

Minst aantal missers (ploeg): 26

BC de Hoeve (2-6-7-7-4)

 

Minst aantal missers wedstrijd: 55

BC de Hoeve (26) - DOW 2 (29)

 

 

Evaluatie

 

Met nog één ronde te gaan zit de eerste helft van het seizoen er op, en is het tijd voor een evaluatie.

 

Doordat enkele teams niet zo ruim in hun spelers zitten, en om het ‘dubbel spelen’ te voorkomen, zijn wij als proef met 5 spelers per team gaan spelen.

Kunt u mij per omgaande aangeven hoe u dit ervaren heeft, bij een positieve reactie gaan wij er mee door.

 

* De Gemeente heeft hier al positief op gereageerd.

 

Mocht een ploeg door allerlei redenen geen 5 spelers op de been kunnen brengen, dan wordt de wedstrijd in onderling overleg verplaatst. Geef hiervan op tijd bericht.

 

 

 

 

 

 

6 november

tussenstand, opmerkelijk, persoonlijke lijsten

correctie uitslag DOW1 - 't Karrekot & Gemeente -

BC de Hoeve. Puntentotaal G. van Hecke

 

 

De tussenstand, opmerkelijk en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 5 november.

Bij de opmerkelijke partijen zijn de volgende partijen toegevoegd:

 

 

 

 

H. Jansen - H. Lucasse

Deze partij kenmerkt zich door:

Hoogste serie %: 51,429

Gerealiseerd door: H. Jansen

 

 

 

 

K. van der Hoofd - G. van Hecke

Deze partij kenmerkt zich door:

Laagste partijgemiddelde: 0,40

Meest aantal missers (partij): 26

Gerealiseerd door: K. van der Hoofd en/ of G. van Hecke

 

 

Correcties:

 

* Het puntentotaal van DOW1 is van 119,000 naar 114,127 gegaan, en 't Karrekot van 99,000 naar 99,313

 

* Door een optelfout heeft K. Dieleman in zijn partij tegen L. de Koning geen 127 caramboles maar 126 gemaakt. Zijn puntentotaal is van 156,790 naar 155,556 gegaan.

 

* G. van Hecke heeft een * achter zijn naam staan, hij speelt zijn

eerste 3 partijen voor zijn gemiddelde, hierin kan hij per partij maximaal 125 punten scoren.

 

Het puntentotaal van BC de Hoeve van 130,228 naar 124,981 gegaan.

Zie ook de wedstrijdlijsten.

 

 

 

 

 

 

Meest aantal missers (wedstrijd): 91

DOW 1 (39) - 't Karrekot (51)

 

Meest aantal missers (ploeg): 51

't Karrekot (10-10-9-10-12) 

 

 

 

 

 

23 oktober

tussenstand, opmerkelijk, persoonlijke lijsten

 

 

De tussenstand, opmerkelijk en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 22 oktober.

Bij de opmerkelijke partijen zijn de volgende partijen toegevoegd:

 

 

 

 

J. Witte - D. Jansen

Deze partij kenmerkt zich door:

 Meest aantal missers aaneen : 10

Gerealiseerd door: D. Jansen

 

 

 

 

A. Tuit - F. Lecluyse

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring: Meest aantal missers (partij): 24

Gerealiseerd door: A. Tuit en/ of F. Lecluyse

 

 

 

 

 

 

9 oktober

tussenstand, opmerkelijk, persoonlijke lijsten

 

 

De tussenstand, opmerkelijk en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 8 oktober.

Bij de opmerkelijke partijen is de volgende partij toegevoegd:

 

 

 

 

H. Molenaar - J. de Moré

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring: Laagste partijgemiddelde: 0,60

Meest aantal missers (speler): 14

Gerealiseerd door: H. Molenaar

 

 

 

K. van der Hoofd - F. Koole

Deze partij kenmerkt zich door:

Laagste puntentotaal: 41,860

Gerealiseerd door: F. Koole

 

 

Meest aantal missers (wedstrijd): 85

DOW 2 (39) - 't Karrekot (46)

 

Meest aantal missers (ploeg): 46

't Karrekot (8-10-10-9-9)

 

Minst aantal missers (ploeg): 29

DOW 1 (10-6-6-4-3)

 

Minst aantal missers (wedstrijd): 71

Gemeente (42) - DOW 1 (29)

 

 

 

 

 

25 september

tussenstand, opmerkelijk, persoonlijke lijsten

Correctie: uitslag DOW 1 - BC de Hoeve

 

De tussenstand, opmerkelijk en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 10 september.

Bij de opmerkelijke partijen zijn de volgende partijen toegevoegd:

 

 

 

 

 

F. Dieleman - K. de Graaf

Deze partij kenmerkt zich door:

Hoogste partijgemiddelde %: 231,250

Hoogste serie %: 50,000

Gerealiseerd door: F. Dieleman

 

 

 

 

 

K. van der Hoofd - H. Molenaar

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring: Laagste partijgemiddelde: 0,60

Evenaring: Meest aantal missers (speler): 12

Meest aantal missers (partij): 24

Gerealiseerd door: K. van der Hoofd en/ of H. Molenaar

 

 

Meest aantal missers (wedstrijd): 83

Gemeente (41) - DOW 2 (42)

 

Laagste puntentotaal (wedstrijd):

163,035 - DOW 1 (77,412) - BC de Hoeve (85,623)

 

 

 Berekening individuele punten:

 

Deze wordt berekend door de gemaakte caramboles te delen door de te maken caramboles.
Vermelding met drie cijfers achter de komma (naar boven afgerond).

 

 

 

 

 

 

11 september

tussenstand, opmerkelijk, persoonlijke lijsten

Correctie D. Jansen &

uitslag BC de Hoeve - DOW 2

 

De tussenstand, opmerkelijk en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 10 september.

Bij de opmerkelijke partijen zijn de volgende partijen toegevoegd:

 

 

 

 

 

K. Dieleman - W. Wullems

Deze partij kenmerkt zich door:

Hoogste serie: 27

Hoogste partijgemiddelde %: 160,000

Gerealiseerd door: K. Dieleman - W. Wullems

 

 

A. Troost - L. de Koning

Hoogste partijgemiddelde: 7,40

Gerealiseerd door: L. de Koning

 

 

 

L. van Steenpaal - P. de Koeijer

Deze partij kenmerkt zich door:

Minst aantal missers: 1

Gerealiseerd door: L. van Steenpaal

 

 

 

 

 

D. Jansen - E. van de Waeter

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring: Meest aantal missers (speler): 12

Meest aantal missers (partij): 23

Gerealiseerd door: D. Jansen en/ of E. van de Waeter

 

 

W. Jonkers - A. Tuit

Deze partij kenmerkt zich door:

 Meest aantal missers aaneen : 5

Gerealiseerd door: W. Jonkers

 

 

W. Moes - R. Groothaert

Deze partij kenmerkt zich door:

 Evenaring: Meest aantal missers aaneen : 5

Gerealiseerd door: R. Groothaert

 

 

 

 

 

 

Hoogste puntentotaal (wedstrijd): 237,257

't Karrekot (110,638) - Gemeente (126,619)

 

Hoogste puntentotaal (ploeg):

126,619 - Gemeente

 

Minst aantal missers (ploeg): 34

Gemeente (2-2-10-11-9)

 

Meest aantal missers (wedstrijd): 79

't Karrekot (45) - Gemeente (34)

 

Bij de wedstrijd BC de Hoeve - DOW 2 is een correctie in het puntentotaal doorgevoerd.

D. Jansen heeft geen 9 maar 22 caramboles gemaakt. Zijn puntentotaal gaat van 40,909 naar 100,000.

Dit houdt ook in dat de BC de Hoeve van 96,886 naar 108,705 punten gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 september

tussenstand, opmerkelijk, persoonlijke lijsten

 

Het seizoen '19-'20 is van start gegaan.
De tussenstand, opmerkelijk en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 3 september.

 

 

 

In dit prille seizoen zijn de eerste hoogte- en dieptepunten opgetekend. Wees niet getreurd, de volgende keer kan alles anders zijn.

Bij de opmerkelijke partijen zijn de volgende partijen toegevoegd:

 

 

 

 

 

M. Dekker - W. van Damme

Deze partij kenmerkt zich door:

Hoogste partijgemiddelde: 3,05

Hoogste partijgemiddelde %: 122,000

Hoogste serie: 20

Hoogste serie %: 40,000

Minst aantal missers: 5

Gerealiseerd door: M. Dekker

 

 

 

 

 

F. Lecluyse - H. Lucasse

Deze partij kenmerkt zich door:

Laagste partijgemiddelde: 0,60

Laagste puntentotaal: 54,500

Meest aantal missers (speler): 12

Meest aantal missers (partij): 22

Gerealiseerd door: F. Lecluyse en/ of H. Lucasse

 

 

P. Boot - A. Troost

Deze partij kenmerkt zich door:

 Meest aantal missers aaneen : 4

Gerealiseerd door: P. Boot

 

 

 

W. de Bruin - W. Thomas

Deze partij kenmerkt zich door:

Evenaring: Minst aantal missers: 5

Gerealiseerd door: W. de Bruin - W. Thomas

 

 

 

 

 

 

Hoogste & laagste puntentotaal (wedstrijd): 176,745

DOW 1 (89,905) - 't Karrekot (86,840)

 

Hoogste puntentotaal (ploeg):

89,905 - DOW 1

 

Laagste puntentotaal (ploeg):

86,840 - 't Karrekot

 

Minst aantal missers (ploeg): 35

DOW 1 (8-5-5-7-10)

 

Meest aantal missers (ploeg): 41

't Karrekot (7-5-7-10-12)

 

Meest aantal missers (wedstrijd): 76

DOW 1 (35) - 't Karrekot (41)

 

 

  Via de afbeeldingen van de wedstrijdlijsten kunt u de complete lijsten inzien en downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

30 augustus

1ste wedstrijd

 

Aanstaande dinsdag  3 september wordt de eerste wedstrijd (DOW 1 - 't Karrekot) van het seizoen 2019-2020 gespeeld.

 

Doordat enkele teams niet zo ruim in hun spelers zitten en om het ‘dubbel spelen’ te voorkomen, gaan de teams in de 1ste helft van het seizoen met 5 spelers spelen.

Mocht deze proef niet aanslaan dan draaien wij dit terug.

 

Bij deze wens ik u allen een prettig, sfeervol en sportief seizoen toe.

 

Geef tijdig uw mutaties door!!

 

 

 

 

 

 

1 juli

Definitief rooster

 

Definitief rooster
Geen van de ploegleiders heeft bezwaar tegen het rooster (anderhalve competitie)  en een ploegsamenstelling van 5 spelers aangetekend.

Hiermede is het rooster definitief en gaat een team uit 5 spelers bestaan, zie bericht van 19 april.

 

Lijst 'te spelen gemiddelde'

Geef tijdig uw mutaties door.