11 Juli

Eindstand

Het spel is over, Portugal is in Frankrijk voor de eerste keer Europees kampioen geworden. In de spannende, maar niet echt hoogstaande finale in Saint-Denis werd het gastland na verlenging met 1-0 verslagen.

Van de 25 deelnemers hadden er 10 Frankrijk als de gedoodverfde winnaar voorspeld, maar niemand had rekening met Portugal gehouden.

Na bijtelling van de extra punten hebben in het klassement toch nog enkele wijzigingen plaatsgevonden. Door de winst van Portugal bleef M. Rottier- de Feijter op de eerste plaats staan en A. Troost 2de. G. Luijk pakte op de valreep met het goed voorspellen van de het juist aantal doelpunten van de topscoorder en aantal penalty's de 3de plaats.

R. Vermeersch zakte van de 3de naar de 4de plaats.

Een eervolle vermelding in de vorm van de rode lantaarn gaat uit naar W. van Bree.

Tenslotte dank u ik alle deelnemers voor hun bijdrage aan dit spel, en een felicitatie aan de 4 prijswinnaars.

In navolging van het EK staan de voorrondes van het WK2018, Feyenoordgames en het Soccergame voor de deur. Mocht u aan een van deze spelletjes mee willen doen kijk dan op de website onder het desbetreffende spel. Voor het WK 2018 kwalificatiespel en de Feyenoordgames kunt u zich nu al opgeven.

Met het goed voorspellen van de goede- rust als eindstand van de finalewedstrijd hebben de onderstaande deelnemers punten weten te halen.

Plus de behaalde punten van de goed voorspelde kampioen en de eventuele punten van de extra vragen.

Wedstrijd 51 en

punten Europees Kampioen

Geen van de deelnemers heeft met
deze wedstrijd punten gehaald

Punten Extra vragen

13

J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, W. van Beijsterveldt

12 J. Pieters
8 G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk,

8 Juli

Wedstrijd 50

punten finale ploegen

Met het goed voorspellen van de eindstand van de onderstaande wedstrijd hebben de  volgende deelnemers punten weten te halen.

7

E. Troost

De volgende 2 teams hebben zich geplaatst voor de finale.

Portugal en Frankrijk. Voor elk geplaatst team krijgt u 9 punten.

Punten finale ploegen

18

Kyan Troost

9

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Roan Troost, P. Estoban, Jesse & Elise van Hoeve, G. Luijk, M. Luijk, J. Pieters, W. Moes, R. Vermeersch

Maandag volgt de ontknoping!!

Mocht Frankrijk Europees kampioen worden dan geven die punten de doorslag of kunnen ook de extra vragen nog roet in het eten gooien!!

7 Juli

Wedstrijd 49

7

G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, V. Vermeersch

De punten van de geplaatste  'finale' ploegen worden na  Duitsland - Frankrijk (wedstrijd 50) bekend gemaakt.

4 Juli

Wedstrijd 48

Punten halve finale

7

De volgende 4 teams hebben zich geplaatst voor de halve finale.

Duitsland, Frankrijk, Portugal, Wales. Voor elk geplaatst team krijgt u 9 punten.

Punten halve finale ploegen

27

W. van Bree, g. Luijk, T. Luijk

18

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Kyan & Roan Troost, A.D. Troost, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, M. Luijk, J. Pieters, M. Moes, A. van Opdorp, R. van opdorp, R. Vermeersch, v. Vermeersch, E. Troost, W. van Beijsterveldt

9

P. Estoban, Elise & Jesse van Hoeve, W. Moes, J.W. Adriaanse, J. van Oorschot

3 Juli

Wedstrijd 45 - 46 - 47

Met het goed voorspellen van de eindstand van de onderstaande wedstrijden hebben de  volgende deelnemers punten weten te halen.

Wedstrijden 43 - 44 (2ste ronde)

Punten geplaatste ploegen kwartfinale (8x)

Wedstrijd 44

7

A. Troost, P. Estoban, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, M. Moes, W. Moes, E. Troost

Wedstrijd 43

7

M. Rottier- de Feijter, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, V. Vermeersch

De volgende 8 teams hebben zich geplaatst voor de kwartfinale.

België, Duitsland, Frankrijk, IJsland, Italië, Polen, Portugal, Wales. Voor elk geplaatst team krijgt u 8 punten.

Punten kwartfinale ploegen

48

Roan Troost, Alex van Opdorp, Robin van Opdorp,

40

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Kyan Troost, P. Estoban, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, W. van Bree, M. Moes, W. Moes, R. Vermeersch

32

A.D. Troost, Jesse & Elise van Hoeve, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, V. Vermeersch, J.W. Adriaanse, W. van Beijsterveldt, J. van Oorschot

24

E. Troost

De punten van de geplaatste  'halve finale' ploegen worden na  Frankrijk -  IJsland (wedstrijd 48) bekend gemaakt.

De punten van de goed voorspelde eindstanden (2de ronde t/m finale) worden daags na de gespeelde wedstrijd(en) bekend gemaakt.

7

Roan Troost, A.D. Troost, J. Rottier- de Feijter, M. Rottier- de Feijter, W. Moes, E. Troost

Wedstrijd 37

7

A.D. Troost, M. Rottier- de Feijter, W. van Beijsterveldt, J. van Oorschot

23 juni

Wedstrijden 33 - 34 - 35 -36 (1ste ronde)

Punten geplaatste ploegen

Met het goed voorspellen van de rust- en/ of eindstand van de onderstaande wedstrijd hebben de  volgende deelnemers punten weten te halen.

5,5

F.M. Troost- Rottier, Jesse van Hoeve, W. van Bree, W. Moes, A. van Opdorp, V. Vermeersch, J.W. Adriaanse

--

De volgende 16 teams hebben zich geplaatst voor de 2de ronde.

België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Noord-Ierland, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Wales, Zwitserland.

Voor elk geplaatst team krijgt u 8 punten.

Punten 2de ronde ploegen

104

M. Moes, Robin van Opdorp, J.W. Adriaanse

96

A. Troost, Kyan troost, P. Estoban, Jesse & Elise van Hoeve, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, R. Vermeersch

88

F.M. Troost- Rottier, Roan Troost, W. van Bree, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, W. Moes, A. van Opdorp, E. Troost, W. van Beijsterveldt, J. van Oorschot

80

A.D. Troost, J. Pieters, V. Vermeersch

De punten van de geplaatste  'kwartfinale' ploegen worden na  Engeland - IJsland (wedstrijd 44) bekend gemaakt.

22 juni

Wedstrijden 29 - 30 - 31 -32 (1ste ronde)

3

A. Troost, Kyan Troost, P. Estoban, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, J. Pieters, J. van Oorschot

5,5

--

6

Roan Troost, Jesse & Elise van Hoeve, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, W. Moes, A. van Opdorp, R. Vermeersch

5,5

Jesse & Elise van Hoeve, M. Rottier- de Feijter, M. Moes, A. van opdorp, Robin van Opdorp

5,5

A. Troost, Kyan & Roan Troost, P. Estoban, Jesse & Elise van Hoeve, W. van Bree, J. Pieters

6

--

8,5

A.D. Troost, J. Rottier, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, A. van Opdorp, Robin van Opdorp, E. Troost, J.W. Adriaanse

11

--

11,5

F.M. Troost- Rottier, M. Rottier- de Feijter, M. Moes, W. Moes, R. Vermeersch, V. Vermeersch, W. van Beijsterveldt, J. van Oorschot

3

F.M. Troost- Rottier, Kyan & Roan Troost, Jesse & Elise van Hoeve, M. Rottier- de Feijter, M. Moes, R. Vermeersch

Punten 2de ronde

De 2e speelronde zit erop! Frankrijk, Spanje en Italië zijn al zeker van de volgende ronde. De punten van de geplaatste  '2de ronde' ploegen worden na  Italië - Ierland (wedstrijd 36) bekend gemaakt.

5,5

F.M. Troost- Rottier, Kyan & Roan Troost, P. Estoban, A.D. Troost, Jesse & Elise van Hoeve, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, W. Moes, Robin van Opdorp, V. Vermeersch, E. Troost, J.W. Adriaanse, J. van Oorschot

8,5

A. Troost, P. Estoban, Jesse van Hoeve, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, R. Vermeersch, V. Vermeersch, W. van Beijsterveldt

6

J. Rottier- M. Rottier- de Feijter, W. van Bree, M. Moes, E. Troost, W. van Beijsterveldt

6

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Kyan Troost, P. Estoban, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, Robin van Opdorp, J.W. Adriaanse, W. van Beijsterveldt

5,5

F.M. Troost- Rottier, Kyan Troost, W. van Bree, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, W. Moes, A. van Opdorp, Robin van Opdorp, R. Vermeersch, V. Vermeersch, E. Troost, W. van Beijsterveldt, J. van Oorschot

6

--

8,5

11

A. Troost, Roan Troost, P. Estoban, A.D. Troost, Elise van Hoeve, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, J. Pieters, M. Moes, J.W. Adriaanse

5,5

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Kyan & Roan Troost, P. Estoban, A.D. Troost, Elise van Hoeve, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, W. van Bree, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, J. Pieters, W. Moes, A. van Opdorp, R. Vermeersch, V. Vermeersch, E. Troost, J.W. Adriaanse, W. van Beijsterveldt, J. van Oorschot

3

A.D. Troost, W. van Bree, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, J. Pieters, A. van Opdorp, Robin van Opdorp, V. Vermeersch, J. van Oorschot

5,5

--

6

F.M. Troost- Rottier, Kyan & Roan Troost, Jesse & Elise van Hoeve, R. Vermeersch, E. Troost, J.W. Adriaanse, W. van Beijsterveldt

6

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Kyan & Roan Troost, P. Estoban, A.D. Troost, Jesse & Elise van Hoeve, M. Rottier- de Feijter, W. van Bree, J. Pieters, Robin van Opdorp, R. Vermeersch

6

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Roan Troost, A.D. Troost, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, J. Pieters, A. van Opdorp, V. Vermeersch, J.W. Adriaanse, W. Beijsterveldt

5,5

A. Troost, F.M. Troost- Rottier, Kyan & Roan Troost, P. Estoban, A.D. Troost, Elise van Hoeve, J. Rottier, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, M. Moes, A. van Opdorp, R. Vermeersch, V. Vermeersch, J.W. Adriaanse, W. van Beijsterveldt

5,5

Kyan Troost, Jesse & Elise van Hoeve, J. Rottier, M. Rottier- de Feijter, M. Moes, A. van Opdorp, J. van Oorschot

6

--

8,5

W. van Bree, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, W. Moes, Robin van Opdorp, V. Vermeersch, J.W. Adriaanse

5,5

Kyan Troost, P. Estoban, Elise van Hoeve, G. Luijk, M. Luijk, T. Luijk, J. Pieters, M. Moes, W. Moes, R. Vermeersch

6

E. Troost, J.W. Adriaanse

8,5

11

--

11,5

F.M. Troost- Rottier, M. Rottier- de Feijter, A. van Opdorp, W. van Beijsterveldt

Rectificatie punten (G, M en T. Luijk)

Door een foute vermelding (omdraaiing!!) van de rust- en eindstand - 3-0 en 0-0 - bij de wedstrijd: Frankrijk - Roemenië hebben zij ten onrechte 11,5 gekregen. De fout is hersteld, zie het ook PDF bestand.