SPELREGELS/ STATISTIEKEN:

EK 2016- 10 juni t/m 10 juli '16

Voorspel de rust- en de eindstanden van de 36 groepswedstrijden

U bent niet verplicht om aan de hand van de voorspelde uitslagen de 16 (2de ronde wedstrijden) te voorspellen. U bent vrij in het kiezen van de ploegen die u door laat gaan naar de kwartfinale.

De voorspelde eindstanden van de 2de ronde ploegen t/m finale zijn onafhankelijk van de geplaatste ploegen.

Voor de rust- en eindstanden geldt: speeltijd is 2x45 minuten plus blessuretijd, verlenging en de strafschoppenserie tellen niet mee voor de uitslag.

VRAGEN:

Hoeveel doelpunten worden er in dit toernooi gescoord (a.h.v. alle uitslagen)

Aantal doelpunten toernooi topscoorder

Aantal penalty's (gemaakt of niet) van het toernooi
Voorspel het totaal aantal gele- en rode kaarten van het toernooi

PUNTENTELLING:
Juiste voorspelling van de ruststand 6 pnt, eindstand 11 pnt.

PUNTEN BIJ EEN AFWIJKENDE RUST- EN / OF EINDSTAND:

Bij een afwijkende voorspelling van de ruststand krijg je 3 punt.

Bij een afwijkende voorspelling van de eindstand krijg je 5,5 punt

Inschrijven kan tot 10 juni 18:00 uur. Aan inschrijvingen die  na de start van de wedstrijden van 10 juni binnenkomen worden alle punten van de gespeelde spelrondes onthouden.

De inschrijfformulieren moeten samen met het geld voor 10 juni 18:00 uur ingeleverd zijn.
Het inschrijfgeld kunt u ook overmaken.

Het EK2016 spel begint op 10 juni en duurt tot de datum waarop de laatste wedstrijd is gespeeld.

INLEG: 2,50 euro