BV 't Karrekot

Door de ontmanteling van PV Post is na ruim 66 jaar op 30 november 2012 de Personeelsvereniging "Bundeltouw" opgeheven.

Mede hierdoor gaat onze kleine (14 leden) en gezellige club als zelfstandige vereniging door het leven.

 

Geschiedenis:

De biljartclub is opgericht in het voorjaar van 1975, en ging in september van start. De naam 't Karrekot is ontstaan doordat in een ruimte van de Telefooncentrale karren stonden geparkeerd, jarenlang was dit ons onderkomen.
'Kot' staat synoniem voor hok, hutje of krot.


In 1992 moesten wij daar noodgedwongen vertrekken. Vanaf 1992 tot de zomer van 2005 was de ruime vergaderzaal van het oude postkantoor aan de Alvarezlaan onze thuishaven, maar door de sloop van dit pand moest er weer worden verhuisd. (Uiteindelijk heeft de sloop eind 2008 begin 2009 plaatsgevonden).

 

Sindsdien hebben wij onderdak in De Veste Stichting Welzijn Ouderen Terneuzen gevonden, daar hebben wij de beschikking over 4 biljarts.

 

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter/penningmeester: W. Moes

Secretaris/ wedstrijdleider: A. Troost  - GSM: 0610103367

 

Biljartlocatie:

 

De Veste, Oostelijk bolwerk 22 ( ingang B)

4532 GV Terneuzen

 

 

De vaste speeldagen van onze vereniging zijn dinsdag en donderdag. Het biljartjaar is verdeeld in een reguliere, en het Bedrijfsbiljarten (1 team, t.w. 't Karrekot).

 

Op deze site treft u praktisch de complete geschiedenis vanaf 1975 van t Karrekot en het bedrijfsbiljarten vanaf 1978 tot heden aan. Naast het biljarten treft u ook een aparte site voor enkele bijzondere voetbalspellen aan.