25 februari

Uitschrijving Bedrijfsbiljarten

 

Mede door de verkoop (onder voorbehoud) van zijn huis en de drukke werkzaamheden die voor de deur staan, heeft Willy van Bree zich voor het Bedrijfsbiljarten laten uitschrijven.

 

Hij ziet het niet zitten om voor een half uurtje vanuit Goes maar Terneuzen te rijden. Zijn vervangers voor 5 en 26 maart zijn respectievelijk Willy Moes en Gustaaf van Hecke. Het rooster 'teamsamenstelling' is aangepast.

Bij gelegenheid blijft hij wel zijn competitiewedstrijden spelen.

 

U begrijpt nu wel de noodzaak van het zoeken naar nieuwe leden. Nogmaals, stel mij niet teleur en geef u op als reserve (om in hoge uitzondering opgeroepen te kunnen worden) of als volwaardige speler!

 

 

 

 

 

 

 

 

23 februari

25e ronde interne competitie

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - Gemeente

 

 

Het contrast kan niet groter zijn, rechtstreeks vanuit het woestijnklimaat dat in Egypte heerst naar het koude, kille en natte kikkerland, zo konden wij gisteravond Gustaaf van Hecke weer achter de groene tafel begroetten, welkom terug!


Het was duidelijk aan zijn spel te zien dat hij drie maanden niet had gespeeld. Over enkele weken/ partijen zal hij weer geacclimatiseerd, en als vanouds een geduchte tegenstander voor iedereen zijn.

 

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 22 februari.

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - Gemeente

Aanstaande dinsdag, 27 februari staat de 9e wedstrijd thuis tegen de Gemeente op het programma. Ons team bestaat uit: Aad Troost, Rodney van Hoeve, Johan Sijnesael, Gustaaf van Hecke en Willy Moes. Reserve: Jan de Moré

 

  Wees op tijd aanwezig!! 

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

 

 

 

 

 

 

16 februari

24e ronde interne competitie

Bedrijfsbiljarten: DOW1 - 't Karrekot

Teamwijziging 5 en 12 maart

 

 

Zolang Johan Sijnesael niet speelt, en Willy Moes zijn partijen niet in winst kan omzetten, is het tussen beide spelers stuivertje wisselen. Ondanks de Europese voetbalwedstrijden konden wij 9 biljarten verwelkomen. Hopelijk kunnen wij deze trend de komende tijd voortzetten!

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 15 februari.

 

 

Bedrijfsbiljarten: DOW1 - 't Karrekot

Afgelopen dinsdag 13 februari werd de inhaalwedstrijd gespeeld tussen DOW-1 en 't Karrekot.
't Karrekot is aardig teruggekomen in de competitie dus hadden ze er veel zin in. Hoewel; enkele spelers moesten tijdens de wedstrijden toch nog gebeld worden dat ze verwacht werden. Zelfs in deze tijd van de vele communicatiemiddelen blijkt het soms nog best lastig te zijn...


Met de komst van Hans Wullems zit DOW-1 nu gelukkig weer wat ruimer in de spelers wat nodig is omdat Thijs Geuze nog wat tijd nodig heeft om te herstellen.

 

De wedstrijd zelf:
Bij DOW-1; de kampioen van vorig jaar, zijn het aantal te maken caramboles door de goede resultaten van vorig jaar voor sommige spelers wat aan de hoge kant. Voor die spelers is het dan ook moeilijk om 100 punten of meer te halen. Ook rollen de ballen niet altijd zoals je zou willen; maar dat geldt natuurlijk voor iedereen. 1 speler (M. de Zeeuw) haalde ruim de 100 puntengrens en hielp zijn team aan 118 punten.
Nieuwkomer Hans Wullems speelde zijn 1e wedstrijd en moet nog wat acclimatiseren. Hans haalde 60 punten in zijn eerste wedstrijd.

 

Bij 't Karrekot ging het, net als de vorige wedstrijden, een stuk beter en waren er 3 van de 5 spelers mooi binnen met positieve uitschieters van 142 en 131 punten voor resp. Aad Troost en Rodney van Hoeve. Ook Jan de More scoorde 107 punten.


De eindstand: DOW-1 81 punten tegen 103 punten voor 't Karrekot.
Dit betekent dat 't Karrekot nu op de 2-e plaats staat, maar de verschillen zijn erg klein.

 

 

Bedrijfsbiljarten: Teamwijziging

Helaas is Willy van Bree op 5 maart verhinderd om zijn wedstrijd te spelen, Willy Moes neemt zijn plaats in. Op 12 maart is het visa versa.

Het rooster (PDF) is aangepast.

 

 

 

 

 

 

Een niet te missen onderwerp. Het lopende seizoen duurt nog wel even, maar je kunt er niet genoeg op tijd aandacht aan besteden!

 

 

Nieuwe spelers Bedrijfsbiljarters

Op dit moment hebben wij 7 spelers tot onze beschikking. Door zijn verhuizing naar Goes speelt Willy van Bree het komende seizoen geen wedstrijden meer voor het Bedrijfsbiljarten. Wel blijft hij lid en komt hij één of twee keer per maand over om competitiewedstrijden te spelen.

 

Mochten er door ziektes of andere redenen meerdere spelers tijdens het komende seizoen voor korte of langere tijd gaan afvallen, dan kunnen wij geen representatief team meer opstellen.

 

Dit zou het einde betekenen van onze deelname aan deze competitie, waarvan wij sinds de oprichting in 1978 al deel van uitmaken. Stel mij niet teleur en geef u op als reserve (om in hoge uitzondering opgeroepen te kunnen worden) of als volwaardige speler!

 

 

 

 

 

 

 

 

9 februari

23e ronde interne competitie

Wel of geen carambole!!

Bedrijfsbiljarten: DOW1 - 't Karrekot

 

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 8 februari.

 

Gisteravond konden wij slechts een handjevol biljarters begroeten, de rest waren om uiteenlopende redenen niet beschikbaar. Ik kan mij niet herinneren dat wij met zo weinig spelers een competitieavond speelden. Mede hierdoor zijn er op één biljart vijf partijen gespeeld.

 

 

 

 

Dankzij zijn hoger gemiddelde procentueel heeft Willy Moes de tweede plaats van Johan Sijnesael weer overgenomen. Het is voor Johan nog een lange weg te gaan om in de eindstand te worden opgenomen. Mocht hij aan het eind van het seizoen niet aan zijn benodigde 30 partijen komen, dan verdwijnt hij uit het klassement.


De reden van zijn afwezigheid is bekend. Hopelijk is hij toch in staat om de gang naar de biljartzaal te maken!

 

Wel of geen carambole!
Tijdens zijn partij tegen Ko Witte ontstond er een korte discussie over een carambole die wel of niet raak was. De arbiter was resoluut in zijn oordeel en keurde de vermeende carambole van Leo niet goed. Na enig commentaar werd de partij vervolgd!!


Met een schitterende serie van 19 beëindigde hij zijn partij in de 16e beurt, tevens ging hij hiermee de boeken in als de hoogste serie procentueel. Hiermee was de korte discussie snel vergeten.

 

 

 

  Partij: 4 - J Witte - L van Steenpaal

 

 Hoogste serie: 19

 Hoogste serie %: 54,286

Gerealiseerd door: L van Steenpaal

 

 

Bedrijfsbiljarten: DOW1 - 't Karrekot

Aanstaande dinsdag 13 februari staat de uitgestelde wedstrijd van 21 november '23 tegen DOW1 op het programma. Ons team bestaat uit Willy van Bree, Aad Troost, Rodney van Hoeve, Johan Sijnesael en Jan de Moré. Reserve: Willy Moes.

 

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

 

 

 

 

 

 

3 & 6 februari

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - DOW 2

Afgelast

 

 

Door het gebrek aan voldoende spelers gaat de wedstrijd van aanstaande dinsdag 6 februari thuis tegen DOW 2 niet door.
Er zijn maar 3 biljarters beschikbaar ( Aad Troost, Willy Moes en Jan de Moré), helaas!

 

De wedstrijd wordt in overleg met Wilmar Wullems op een later te bepalen tijdstip gespeeld.

 

 

In onderling overleg wordt de wedstrijd op dinsdag 5 maart met de volgende teamleden gespeeld: Aad Troost, Rodney van Hoeve, Gustaaf van Hecke, Willy Moes & Jan de Moré. Reserve: Willy van Bree.

 

De roosters zijn aangepast.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 februari

22e ronde interne competitie

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - DOW 2

Prijs consumpties v.a. 1 maart naar € 2,00

 

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 1 februari

 

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - DOW 2

Aanstaande dinsdag 6 februari staat de thuiswedstrijd tegen DOW 2 op het programma. Ons team bestaat uit: Aad Troost, Gustaaf van Hecke,  Willy Moes en Jan de Moré. Reserve: Geen

 

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

Wederom een consumptie verhoging

Door problemen met de teruggave van het wisselgeld, is het S.W.O.T genoodzaakt de consumpties te verhogen met € 0,20.  Met ingang van 1 maart kosten de consumpties € 2,00.

 

 

 

 

 

 

 

 

26 januari

21e ronde interne competitie

Bedrijfsbiljarten: Gemeente - 't Karrekot

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 25 januari. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

  Partij: 9 - J Witte - W Moes

 

 Hoogste serie %: 47,619

Gerealiseerd door: J Witte

 

 

Bedrijfsbiljarten: Gemeente - 't Karrekot (85,318 - 121,864)

De Gemeente moest voor de 2-e keer een beroep doen op algemeen reserve Peter den Engelsman. Peter scoorde wederom een ruime voldoende in de wedstrijd tegen Willy van Bree. Ook Willy had een goede avond en won deze partij met maar liefst 139 punten versus 104 voor Peter.


Aan de zijde van de Gemeente scoorde alleen Ronald Groothaert met 115 punten nog boven de 100 punten. Henk Lucasse die van 't Karrekot over was gegaan naar de Gemeente hielp zijn "nieuwe" team niet echt. Henk ging er deze keer met de poedelprijs vandoor met een score van slechts 45 punten.

 

We komen wat dat betreft allemaal wel eens aan de beurt. Bij 't Karrekot scoorden alle spelers 100 punten of meer wat betekende dat het team met een heel mooie score van 122 versus 85 voor de gemeente de grote winnaar van de avond was. Dit zien we dan ook terug in de teamscore.

 

Bron: https://www.wilmarw.nl/
 

 

 

 

 

 

 

 

19 januari '24

20ste ronde interne competitie

Bedrijfsbiljarten: Gemeente - 't Karrekot

 

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 18 januari.

 

Bedrijfsbiljarten: Gemeente - 't Karrekot

Dinsdag 23 januari staat de uitwedstrijd tegen de Gemeente op het programma. Ons team bestaat uit Willy van Bree, Aad Troost, Rodney van Hoeve, Johan Sijnesael en Willy Moes. Reserve: Jan de Moré

 

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

 

 

 

 

 

12 januari

19e ronde interne competitie

DOW 2 - 't Karrekot

Inhaalwedstrijd Bedrijfsbiljarten:

DOW 1 - 't Karrekot

 

 

De spoeling was gisteravond wel heel erg dun, na telefonisch contact met enkele leden hadden wij genoeg spelers (7x) om de avond door te laten gaan. Mede hierdoor konden alle aanwezigen naar hartenlust 3 of 4 partijen spelen.

Het restant kon door ziekte, blessureleed en andere redenen niet komen. Het wachten is op betere tijden!!

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 11 januari

 

 

Bedrijfsbiljarten: DOW2 - 't Karrekot (9 jan)

Vanwege het ontbreken van 2 spelers moest er worden geloot wie er 2 wedstrijden moest spelen.
Rudie Dobbelaar was de "gelukkige" en sloot zijn 2 partijen af met scores van respectievelijk 128 en 117 punten .


Bij DOW-2 liep het over het algemeen wederom goed en we zien dat een mindere partij door een speler ruimschoots wordt goedgemaakt door een andere. Ook teamleider Wilmar Wullems was eindelijk ook weer eens goed op dreef en hij hielp zijn team met een nette score van 60 caramboles; goed voor 158 punten.


Bij 't Karrekot scoorden ook 3 van de 5 spelers een score van boven de 100 punten. (Rodney, Jan en Willy).
't Karrekot kwam hiermee voor het eerst dit seizoen aan een teamscore boven de 100 punten en kruipt hiermee langzaam omhoog.
DOW-2 behaalde de dagwinst met 111 punten en verstevigde daarmee zijn koppositie.

 

Inhaalwedstrijd: Bedrijfsbiljarten: DOW 1 - 't Karrekot

Dinsdag 13 februari wordt de uitgestelde van 21 november uit tegen DOW 1 met de volgende teamleden gespeeld: Willy van Bree, Aad Troost, Rodney van Hoeve, Johan Sijnesael en Jan de Moré. Reserve: Willy Moes.

 

De roosters zijn aangepast.

 

 

 

 

 

 

 

5 januari '24

18e ronde interne competitie

Prijsverhoging consumpties, fout bij afrekening

6e wedstrijd Bedrijfsbiljarten: DOW 2 - 't Karrekot

 

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 4 januari

 

 

Consumptie verhoging

Met ingang van 1 januari heeft het S.W.O.T de prijzen van de consumpties verhoogd van € 1,50 naar € 1,80.

 

 

Fout bij het afrekenen

Ik weet niet waar het fout is gegaan, en heb er geen zicht op gehad. Na afloop bij het berekenen van het aantal genuttigde consumpties bleek dat er ruim € 5,00 tekort op de tafel lag. Ongelooflijk, en dat op een totaalbedrag van € 12,60. Is dit met het wisselen gebeurt!!

 

Het ontbrekende bedrag is aangevuld. Het is ook niet de bedoeling dat ik dit wekelijks aanvult. Te gek voor woorden.

 

 

Bedrijfsbiljarten: DOW 2 - 't Karrekot

Aanstaande dinsdag, 9 januari staat de 6e wedstrijd uit tegen DOW 2 op het programma. Ons team bestaat uit Willy van Bree, Rodney van Hoeve, Johan Sijnesael, Willy Moes en Jan de Moré. Reserve: Aad Troost

 

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

Vanaf nu gaat een ieder zijn eigen drank halen en betaal gelijk. Dus niet achteraf en je zorgt er maar voor dat je kleingeld bij je hebt. Zo niet dan ga je gewoon naar beneden om je drankje. Daar moet je ook direct betalen.

Met groet, Willy Moes

 

 

 

 

 

 

 

22 december

Kerstkurken

 

 

Na een gezellige avond, en door tijdnood om verder te spelen, kwam om kwart over negen veel te vroeg een einde aan het 3e spel, en de traditionele kurkavond. Hierbij volgde een verloting en prijsuitreiking.  Voor iedereen lag een rollade klaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

15 december

17e ronde interne competitie

Winterkampioen

 

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 14 december.

 

Bij de opmerkelijke partijen is 1  partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

  Partij: 8 - T Vermeulen - A Troost

 

 Evenaring: Hoogste serie: 19

Gerealiseerd door: T Vermeulen

 

 

Winterkampioen:


Met een ruime voorsprong van 16,22 punten op Johan Sijnesael is Leo van Steenpaal winterkampioen geworden, Proficiat! Omdat Johan door allerlei redenen nog maar 6 partijen heeft gespeeld, geeft dit een vertekend beeld. Dit neemt niet weg dat hij verdient op de 1ste plaats staat.

 

De indrukwekkende cijfers van zijn 37 gespeelde partijen zijn als volgt:

 

 

Winst boven gemiddelde (x5) : 25
Winst onder gemiddelde (x3) : 4
Verlies boven gemiddelde (x2) : 2
Verlies (0) : 6

 

Als hij zijn vorm, en het gemak waarmee hij zijn wedstrijden speelt door kan trekken tot eind april, kan niemand hem van de eindzege afhouden! Met een achterstand van 19,69 vinden wij Willy Moes terug op de 3de plaats.


Op de voorlaatste 13e plaats en een achterstand van 47,13 punten staat Tonny Vermeulen. Mocht hij regelmatiger zijn wedstrijden kunnen spelen, dan zal hij zeker de kelder van het klassement gaan verlaten. Gerard Luijk completeert het gezelschap op de 14e plaats met 0 gespeelde partijen.

 

Eindstand: Om in de eindstand te worden opgenomen, moet men min. 30 partijen hebben gespeeld.

 

Verdeeld over 17 avonden, en met een opkomst van 8,71 biljarters per avond, hebben wij in deze eerste helft van het seizoen 188 partijen kunnen spelen. Verleden jaar sloten wij de 1ste helft van de competitie af met een opkomst van 11 biljarters per avond, bij elkaar speelden zij 272 wedstrijden. Dit is toch een bijzonder groot verschil.

 

Waar dit aan ligt is voor mij een raadsel. Hopelijk komt hier de komende maanden verandering in, anders wordt het een saaie bedoeling, en spelen wij veel tegen dezelfde tegenstanders, dit lijkt mij niet de bedoeling. Dus als het even kan, kom regelmatiger naar de biljartavonden!

 

Ook konden wij vele hoogte- en helaas ook dieptepunten optekenen. Mocht u in de laatste categorie vallen, niet getreurd, want de volgende wedstrijd kan alles anders zijn!

 

 

Kerstkurken:
Ter afsluiting van het kalenderjaar gaan wij op donderdag 21 december “KerstKurken”. Voor dit gebeuren hebben 14 man zich opgegeven t.w.: W van Bree, R van Hoeve, R van Hoecke, H Lucasse, M Moes, W Moes, J de Moré, J van Oorschot, M Pieters, J Sijnesael, L van Steenpaal, W Thomas, A Troost, J Witte. De avond zal worden afgesloten met een verloting van mooie prijzen.

 

Aanvang: 18.45 uur - Graag op tijd aanwezig!!
 


Tot dan, of anders tot 4 januari voor de hervatting van het seizoen! Bij deze wens ik u en de uwen,

 

 

 

Prettige Kerstdagen
en een gelukkig en gezond 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

8 december

16e ronde interne competitie

 

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 7 december.

 

Bij de opmerkelijke partijen zijn 2  partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

 

  Partij: 3 - J de Moré - A Troost

 

 Hoogste serie: 19

Gerealiseerd door: A Troost

 

 

 

 

  Partij: 10 - W van Bree - R van Hoeve

 

 Hoogste partij gemiddelde: 4,30

Evenaring: Minst aantal missers speler: 1

Gerealiseerd door: W van Bree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 december

15e ronde interne competitie

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 30 november. Bij de opmerkelijke partijen zijn 2 partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

  Partij: 9 - R van Hoeve - R van Hoecke

 

 Meest aantal missers aaneen: 12

Gerealiseerd door: R van Hoecke

 

 

 

 

  Partij: 10 - W van Bree - J Witte

 

 Evenaring: Meest aantal missers speler: 19

Gerealiseerd door: J Witte

 

 

 

 

 

 

 

 

24 november

14e ronde interne competitie

6e wedstrijd Bedrijfsbiljarten: DOW1 - 't Karrekot

Uitnodiging Kerstkurken

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 23 november. Bij de opmerkelijke partijen zijn 2 partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

 

 

  Partij: 5 - J Witte - L van Steenpaal

 

Evenaring: Minst aantal missers speler: 1

Gerealiseerd door: L van Steenpaal

 

 

 

 

  Partij: 6 - R van Hoecke - W Thomas

 

 Meest aantal missers speler: 19

Gerealiseerd door: R van Hoecke

 

 

Bedrijfsbiljarten: DOW 1 - 't Karrekot - DOW 1 (afgelast)

Normaal gezien zouden alle 4 de teams nu op de helft van deze competitie zijn, ware het niet dat DOW1 door verschillende omstandigheden niet meer dan 3 spelers op de been kon krijgen. Dit betekent dat de wedstrijd tegen 't Karrekot ingehaald zal worden.
 

 

 

Uitnodiging Kerstkurken

 

 

 

 

Biljartvereniging ’t Karrekot

 

organiseert op donderdag 21 december 2023
het traditionele KERSTKURKEN

 

Aanvang: 18.45 uur
inleg: 7,50 euro

Opgeven t/m 14 december
bij Aad Troost


of via een mail naar: troost1950@gmail.com

 

Bij opgave krijgt u een tikkie, of u kunt het
inschrijfgeld overmaken op het bekende

gironummer: ....29

 

Ook bericht als u niet komt,
dit i.v.m. het aankopen van de prijzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

17 november

13e ronde interne competitie

6e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

DOW 1 - 't Karrekot

 

 

Zonder noemenswaardigheden en met een miniem aantal spelers is de avond onder sterk wisselende prestaties rustig verlopen.

 

De tussenstand en de persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 16 november.

 

 

Bedrijfsbiljarten: DOW 1 - 't Karrekot

Aanstaande dinsdag 21 november staat de 6e wedstrijd uit tegen DOW 1 op het programma. Ons team bestaat uit: Willy van Bree, Aad Troost, Rodney van Hoeve, Johan Sijnesael en Jan de Moré. Reserve: Willy Moes

 

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

 

 

 

 

 

10 november

12e ronde interne competitie

5e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

't Karrekot - DOW 1

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 9 november. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

 

  Partij: 10 - J de Moré - G van Hecke

 

 Evenaring: Meest aantal missers speler: 18

Gerealiseerd door: J de Moré

 

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - DOW 1 (82,674 - 105,543)

Hoewel 2 van de 5 spelers ruim "binnen" waren viel de eindscore van 't Karrekot best nog tegen met een eindscore van 82,674 punten.
Dit is op dit moment toch een beetje in lijn met de afgelopen wedstrijden en wacht het team op betere tijden die er ongetwijfeld zullen komen.

 

DOW-1 was wederom met 4 man. De reden deze keer was dat Willy de Bruijn afgelopen weekend opgenomen is in het ziekenhuis. We wensen Willy een volledig herstel toe.

 

DOW-1 was goed op dreef en op 1 speler na hadden ze een score van meer dan 100 punten. Thijs, die 2 wedstrijden speelde, scoorde 2 maal exact hetzelfde, niet alleen wat betreft caramboles maar ook qua hoogste serie en aantal poedels. Echt een kopie.
 

 

 

 

 

 

 

 

3 november

11e ronde interne competitie

5e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

't Karrekot - DOW 1

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 2 november. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

 

  Partij: 8 - A Troost - J de Moré

 

 Evenaring: Meest aantal missers speler: 18

Gerealiseerd door: J de Moré

 

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - DOW 1

Aanstaande dinsdag 7 november staat de 5e wedstrijd thuis tegen de DOW1 op het programma. Ons team bestaat uit: Willy van Bree, Rodney van Hoeve, Gustaaf van Hecke, Willy Moes en Jan de Moré. Reserve: Aad Troost

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

 

 

 

 

 

27 oktober

4e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

't Karrekot - Gemeente,

'Vrienden van Facebook'

 

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - Gemeente

 

De wedstrijd tegen de Gemeente is er een om heel snel te vergeten. Dit was een totale offday.

Ons team kwam niet verder dan een gemiddeld aantal punten van 63,754. Dit is de op een na slechtste prestatie ooit. Het Waterschap blijft het team met de laagste score. Om het plaatje compleet te maken,

 

Hoogste en laagste puntentotalen:

272,482 Wedstrijd: La Redoute (134,822) - DOW 1 (137,660)_07-03-'17
132,005 Wedstrijd: DOW 1 (64,265) - 't Karrekot (67,740)_08-09'21

 

162,195 Hoogste puntentotaal (team) Gemeente_15-01-'13
62,328 Laagste puntentotaal (team) Waterschap_02 -12-'10

 

 

Wees niet getreurd, de volgende wedstrijd

kan het alleen maar beter gaan!

 

 

 

De ontmanteling van mijn 'vriendenlijst' is compleet. Vanaf nu ga ik verder zonder de 'vrienden' van Facebook.

Aan vriendschapsverzoeken wordt geen gehoor gegeven. Ik dank u hartelijk voor het 'vriend' zijn.


 

 

 

 

 

 

 

 

20 oktober

10e ronde interne competitie

4e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

't Karrekot - Gemeente

Competitieavond vervallen

 

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 19 oktober. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

 

  Partij: 1 - W Thomas - J de Moré

 

 Evenaring: Meest aantal missers speler: 18

Gerealiseerd door: J de Moré

 

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - Gemeente

Aanstaande dinsdag 24 oktober wordt de 4e wedstrijd thuis tegen de Gemeente gespeeld. Ons team bestaat uit: Willy van Bree, Johan Sijnesael, Gustaaf van Hecke, Willy Moes en Jan de Moré

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

 

Competitieavond vervallen:

Op vrijdag 27 oktober wordt in de benedenzaal van de Veste een Bazar gehouden. Hiermee komt de competitieavond van donderdag 26 oktober te vervallen.

 

 

 

 

 

 

 

13 oktober

9e ronde interne competitie

3e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:  't Karrekot - DOW 2

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 12 oktober. Bij de opmerkelijke partijen zijn 2 partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

 

 

  Partij: 2 - J de Moré - J Witte

 

 Hoogste serie %: 45,455

Gerealiseerd door: J de Moré

 

 

 

 

  Partij: 8 - R van Hoeve - L van Steenpaal

 

 Hoogste partij gemiddelde: 4,25

 Hoogste partij gemiddelde%: 296,167

Kortste partij in beurten: 8

Evenaring: Minst aantal missers speler: 1

Gerealiseerd door: R van Hoeve

 

 

Jan en Rodney,  proficiat met deze bijzondere prestaties!

 

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - DOW 2

 

't Karrekot-DOW-2 Bij 't Karrekot speelde Willy van Bree zijn eerste wedstrijd en zijn lange vakantie had hem blijkbaar goed gedaan. Willy scoorde 62 caramboles met als resultaat 141 punten wat hem op dit moment koploper maakt in het individuele klassement. De 141 waren overigens hard nodig voor 't Karrekot want, behalve Johan Sijnesael (122 punten), was de score magertjes te noemen.

 

Vanwege de afwezigheid van 2 van de 5 spelers bij DOW-2 moest er worden geloot wie 2 wedstrijden zou gaan spelen. Het lot gaf aan dat Krijn de Graaf de gelukkige was. Gelukkig in ieder geval voor hemzelf als voor het team want Krijn speelde 2 puike wedstrijden. De eerste sloot hij af met 144 punten en de 2-e met 117.

 

Ook Rudi Dobbelaar was goed op dreef en maakte in zijn 1-e beurt maar liefst 13 caramboles. Zijn eindscore was dan ook een mooie 135 punten. Overigens waren alle spelers op 1 na mooi "binnen" wat resulteerde in een puntentotaal van 118! Deze hoge score was voor DOW-2 toch een tijdje geleden.

De eindstand 't Karrekot 92 punten en DOW-2 118 punten.

 

 

Bron: W Wullems

 

 

 

 

 

 

 

6 oktober

8e ronde interne competitie

3e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

 't Karrekot - DOW 2

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 5 oktober. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

 

  Partij: 5 - J van Oorschot - J Witte

 

 Evenaring: Meest aantal missers speler: 18

Gerealiseerd door: J Witte

 

 

Bedrijfsbiljarten: 't Karrekot - DOW 2

Aanstaande dinsdag 10 oktober staat de 3e wedstrijd thuis tegen DOW 2 op het programma.

Ons team bestaat uit Willy van Bree, Aad Troost, Johan Sijnesael, Gustaaf van Hecke & Jan de Moré. Reserve: Rodney van Hoeve & Willy Moes.

 

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

 

 

 

 

 

3 oktober

Aankondiging: Jaarvergadering

 

Aan de leden,

 

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de jaarvergadering voor leden van de biljartclub.


Deze zal worden gehouden op donderdag 19 oktober 2023, aanvang: 18.30 uur (voorafgaand aan de competitieavond)

 

Voorlopige agenda:


1. Opening
2. Notulen (Vorige vergadering reeds in uw bezit)
3. Financieel overzicht (01-05-‘23)
4. Rondvraag
5. Sluiting

 

Agendapunten kunnen schriftelijk, per mail of WhatsApp  ingediend worden t/m 12 oktober bij: A. Troost Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!
 

 

Namens de biljartcommissie,
Aad Troost

 


 

 

 

 

 

 

29 september

7e ronde interne competitie

2e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

 Gemeente - 't Karrekot

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 28 september. Bij de opmerkelijke partijen zijn 2 partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

  Partij: 10 - R van Hoecke - G van Hecke

 

 Evenaring: Meest aantal missers speler: 18

Gerealiseerd door: R van Hoecke

 

 

 

 

 

 

 

 

  Partij: 11 - R van Hoeve - J Witte

 

 Hoogste serie %: 38,235

Minst aantal missers speler: 1

Gerealiseerd door: R van Hoeve

 

Rodney van Hoeve vond in Ko Witte de ideale tegenstander om zijn tot nu toe beste partij te spelen. In 12 beurten speelde hij 34 caramboles bij elkaar. Dit resulteerde in een gemiddelde van 2,83. Proficiat met deze prestatie!

 

 

 

Bedrijfsbiljarten: Gemeente - 't Karrekot

 

Na de eerste speeldag stond de Gemeente riant aan de leiding met zo'n 130 punten. Het was afgelopen dinsdag wel heel veel gevraagd om deze prestatie te herhalen.


Jan Buijze, de nieuwe speler bij de Gemeente, leverde wederom een goede prestatie en was goed voor 125 punten (het maximum aantal voor iemand met een * achter zijn naam). Na de volgende wedstrijd zal zijn "aantal te maken caramboles" voor de rest van het seizoen worden bepaald.


De wedstrijd tegen 't Karrekot werd wel gewonnen met 98 punten tegen 82 voor 't Karrekot. Bij 't Karrekot was alleen Johan Sijnesael "binnen".

 

Opvallend is dat met name de teamleiders nog niet echt op stoom gekomen zijn om de nodige punten voor hun team aan te leveren. Maar dat zal de komende wedstrijden wel weer goed komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

22 september

6e ronde interne competitie

2e wedstrijd Bedrijfsbiljarten:

 Gemeente - 't Karrekot

Competitieavond vervallen

 

De tussenstand, opmerkelijke partijen, en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 21 september. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Partij: 8 - W Thomas - J Sijnesael

 

 Hoogste partij gemiddelde: 4,20

 Hoogste partij gemiddelde%: 228,137

Kortste partij in beurten: 10

Minst aantal missers speler: 2

Gerealiseerd door: W Thomas

 

Naar eigen zeggen had hij na een slecht gespeelde 1e wedstrijd iets goed te maken, en was gemotiveerd om in zijn tweede partij wat moois op het groene laken te leggen. Wonderbaarlijk pakte dit bijzonder goed uit. Proficiat met deze prestatie!

 

 

Bedrijfsbiljarten: Gemeente - 't Karrekot

Aanstaande dinsdag staat de 2e wedstrijd uit tegen de Gemeente op het programma. Ons team bestaat uit: Aad Troost, Rodney van Hoeve, Johan Sijnesael, Gustaaf van Hecke, Willy Moes. Reserve: Jan de Moré.

Bij verhindering graag op tijd bericht!

 

 

Competitieavond vervallen:

Op vrijdag 27 oktober wordt in de benedenzaal van de Veste een Bazar gehouden. Hiermee komt de competitieavond van donderdag 26 oktober te vervallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

21 september

Corona protocol

 

 

Aan de leden,

 

Zoals u wellicht zult weten heerst er weer Corona met de nieuwe variant: XBB 1.16. De besmettingen lopen snel op. Mede hierdoor halen wij het Corona Protocol weer van stal. De bepalende voorwaarden die verplicht en nageleefd dienen te worden zijn:

 

 

* Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
 

* Houd minimaal 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen, en schudt geen handen.


* Bij de ingang van de grote zaal bent u verplicht om uw handen te ontsmetten, zo ook na het toiletbezoek, ontsmettingsmiddel is in de zaal aanwezig.

 

Wij rekenen op uw begrip, voorkomen is beter dan elkaar aansteken!

 

 

Met groet, Aad & Willy

 

 

 

 

 

 

 

15 september

5e ronde interne competitie

1e wedstrijd Bedrijfsbiljarten DOW 2 - 't Karrekot

 

De tussenstand, opmerkelijke en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 14 september. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

 

  Partij: 1 - L van Steenpaal - A Troost

 

Evenaring: Minst aantal missers speler: 4

Gerealiseerd door: A Troost

 

 

DOW-2 - 't Karrekot

De teams hielden elkaar in evenwicht door wat betere en minder goede scores. De hogere scores in de onderlinge wedstrijd tussen Aad Tuit en Jan de More die met resp. 122 en 153 punten hebben hun teams goed geholpen. 't Karrekot zal misschien wel spijt hebben dat ze Henk Lucasse hebben laten vertrekken naar de Gemeente.


De eindscores waren nagenoeg gelijk met 94 punten voor DOW-2 tegen 96 punten voor 't Karrekot.

 

Bron: W Wullems

 

 

 

 

 

 

 

 

8 september

4e ronde interne competitie

Beëindiging lidmaatschap

1e wedstrijd Bedrijfsbiljarten

 

De tussenstand, opmerkelijke en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 7 september. Bij de opmerkelijke partijen is 1 partij toegevoegd: Deze partij kenmerkt zich door:

 

 

 

  Partij: 1 - A Troost - R van Hoecke

 

Kortste partij in beurten: 14

 Hoogste partij gemiddelde%: 204,034

Gerealiseerd door: R van Hoecke

 

Proficiat met deze prachtige prestatie, een partij om in te lijsten!

 

 

Beëindiging lidmaatschap

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het wachten was op de bevestiging, en deze kwam voor mij gisteren. Met onmiddellijke ingang is Henk Lucasse naar het team van de Gemeente overgestapt om daar zijn kunsten te gaan vertonen. Henk is 16 jaar lid van onze vereniging geweest. Wij bedanken hem voor zijn inbreng en inzet, en wensen hem het allerbeste toe.

 

 

Bedrijfsbiljarten: 1e wedstrijd

Aanstaande dinsdag gaat het Bedrijfsbiljarten (seizoen 2023-2024) met de wedstrijden DOW 1 - Gemeente en DOW 2 - 't Karrekot van start. Ons team bestaat uit: Aad Troost, Rodney van Hoeve, Gustaaf van Hecke, Willy Moes & Jan de Moré.

Bij verhindering graag op tijd bericht, door het gebrek aan reserves, hoop ik dat iedereen kan spelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

1 september

3e ronde interne competitie

 

Praktisch elke partij leverde gisteravond een (evenaring) hoogte- of dieptepunt op. Dit kun je een wel een unicum noemen. Door de bekende redenen was de opkomst van slechts 6 biljarters ver onder NAP.

Tevens vertrokken enkele veel te vroeg om naar het voetbal te kijken! Mede hierdoor werden slechts 7 partijen gespeeld. Het wachten is op betere tijden!!

 

De tussenstand, opmerkelijke en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 31 augustus. Bij de opmerkelijke partijen zijn vijf partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

Partij 2: L van Steenpaal - W Thomas

 

Minst aantal missers speler: 4

Gerealiseerd door: W Thomas

 

 

Partij 4: J de Moré - L van Steenpaal

 

Evenaring: Minst aantal missers speler: 4

Gerealiseerd door: L van Steenpaal

 

 

Partij 5: J Witte - W Thomas

 

Evenaring: Minst aantal missers speler: 4

Gerealiseerd door: W Thomas

 

 

  Partij: 6 - R van Hoeve - A Troost

 

 Evenaring: Hoogste serie: 16

 Evenaring: Hoogste serie%: 34,043

Gerealiseerd door: A Troost

 

 

  Partij: 7 - J Witte - J de Moré

 

 Evenaring: Laagste partij gemiddelde: 0,280

 Evenaring: Meest aantal missers speler: 18

 Meest aantal missers aaneen: 11

Gerealiseerd door: J Witte

 

 

 

 

 

 

 

 

30 augustus

vriendschappelijke wedstrijd

Oudelandse Hoeve - 't Karrekot

 

Sinds lange tijd hebben wij gistermiddag weer eens een vriendschappelijke wedstrijd, uit en tegen tegen de Oudelandse Hoeve gespeeld, dit resulteerde in een uitslag van 116,763 – 106,736.


Voor de een pakte deze wedstrijd beter uit dan voor de ander. Dit mocht echter de pret niet drukken, de goed verzorgde middag verliep buitengewoon goed. Onze dank hiervoor.
Het complete overzicht (PDF) treft u onder geschiedenis 1975-2023/ vriendschappelijke wedstrijden aan.

 

Na deze verliespartij, komt er (met dezelfde spelers!) een revanche in de Veste.

 

 

 

 

 

 

25 augustus

2e ronde interne competitie

vriendschappelijke wedstrijd

 

De tussenstand, opmerkelijke en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 24 augustus. Bij de opmerkelijke partijen zijn drie partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

Partij: 5 - R van Hoeve - W Thomas

 

Evenaring: Minst aantal missers speler: 5

Gerealiseerd door: W Thomas

 

 

  Partij: 6 - J de Moré - L van Steenpaal

 

 Hoogste partijgemiddelde %: 153,892

Kortste partij in beurten: 15

Evenaring: Minst aantal missers speler: 5

Gerealiseerd door: L van Steenpaal

 

 

  Partij: 7 - G van Hecke - A Troost

 

 Hoogste partij gemiddelde: 2,93

 Hoogste serie: 16

 Hoogste serie%: 34,043

Evenaring: Minst aantal missers speler: 5

Gerealiseerd door: A Troost

 

 

Vriendschappelijke wedstrijd

 

Aanstaande dinsdag 29 augustus wordt de vriendschappelijke wedstrijd Oudelandse Hoeve - 't Karrekot gespeeld. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Graag op tijd aanwezig!

 

De indeling is als volgt:

 

Nico Kalden (1,81 - 36) - Aad Troost (2,14 - 42)

Kees van de Velde (1,72 - 34) - Willy van Bree (1,90 - 38)

Tonny Willemse (1,34 - 26) - Leo van Steenpaal (1,55 - 31)

Willy van Hurck (1,22 - 24 - Rodney van Hoeve (1,45 - 29)

Harry Hamelinck (1,11 - 22) - Gustaaf van Hecke (1,11 - 22)

Bram Vroegindeweij (0,85 - 17) - Jan de Moré (0,91 - 18)

Rene Ketels (0,72 - 14) - Romain van Hoecke (0,65 - 13)

 

Succes!!

 

 

 

 

 

 

 

 

18 augustus

1ste ronde

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

 

Zonder oponthoud en onder dezelfde condities zijn wij van de zomercompetitie naar de reguliere competitie overgegaan. De teller staat weer op nul. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

 

De eerste ronde verliep voor de 10 biljarters met de nodige hoogte- en dieptepunten. Deze zijn terug te zien onder de opmerkelijke partijen. Wees niet getreurd, volgende week kan alles anders zijn!

 

Als vanouds staat er weer een arbiter aan de tafel. Dat is best even wennen! En vergeet de volgende regel niet, ga niet met de arbiter in discussie. Zijn beslissing is bindend.

 

De tussenstand, opmerkelijke en persoonlijke lijsten zijn bijgewerkt t/m 17 augustus. Bij de opmerkelijke partijen zijn eerste 4 partijen toegevoegd: Deze partijen kenmerken zich door:

 

 

  Partij: 5 - R van Hoeve - G van Hecke

 

Hoogste serie%: 29,412

Gerealiseerd door: R van Hoeve

 

 

  Partij: 8 - J van Oorschot - L van Steenpaal

 

Evenaring: Kortste partij in beurten: 16

Minst aantal missers speler: 5

Gerealiseerd door: J van Oorschot

 

 

  Partij: 9 - R van Hoeve - R van Hoecke

 

 Meest aantal missers partij: 35

 Meest aantal missers speler: 18

 Meest aantal missers aaneen: 10

 Laagste partij gemiddelde: 0,280

Gerealiseerd door: R van Hoeve  en/ of R van Hoecke

 

 

  Partij: 11 - R van Hoeve - W van Bree

 

 Hoogste partij gemiddelde: 2,530

 Hoogste partijgemiddelde %: 133,597

Kortste partij in beurten: 17

Gerealiseerd door: L van Steenpaal

 

 

 

 

 

 

 

 

11 augustus

49e biljartseizoen

 

Aan de leden,

 

Het is weer zover, volgende week donderdag de 17e gaat met hetzelfde spelsysteem ‘Op caramboles’ (uit = uit) het 49ste biljartseizoen (2023-2024) met 15 deelnemers van start.

 

Henk Lucasse, die voor het team van de Gemeente in de Bedrijfscompetitie mee gaat spelen, maakt hoogstwaarschijnlijk ook een overstap naar hun interne competitie. Deze goedkeuring moet nog volgen!

Mocht dit zo zijn, dan hebben wij plaats om nieuwe leden te verwelkomen. Weet u iemand die graag bij ons in de competitie mee wilt gaan spelen, neem dan contact met mij op.

 

 

Bedrijfsbiljarten
Met een uitwedstrijd tegen DOW 2, gaat deze competitie op dinsdag 12 september van start, en eindigt op 26 maart 2024 met een uitwedstrijd tegen DOW 1. In totaal spelen wij 6 thuis- en 6 uitwedstrijden.
Door het wegvallen van vier spelers, inclusief de drie reserves van het afgelopen seizoen, bestaat het team uit zeven spelers. De spoeling is wel erg dun geworden!

 

Contributie
Door de stijgende prijzen/ kosten kunnen wij niet om een contributieverhoging heen. Deze gaat van 30 naar 40 euro.
Degene die geen WhatsApp hebben, kunnen het bedrag voor de aanvang van de competitie overmaken op het bekende gironummer: .........29 t.n.v. Hr W J Moes en/of Hr A Troost. De rest kan een tikkie ontvangen.

 

 

Hopelijk gaan wij een zorgeloos, sportief en

gezellig biljartseizoen tegemoet!

 

Succes en tot dan..

 

 

 

 

 

 

 

7 juli

beëindiging biljartcarrière

1995 - 2023

 

Na zijn verhuizing van Oostburg naar Sluis zal Joop, na de zomercompetitie niet meer uit zijn residentie komen om te biljarten.

 

Gezien zijn leeftijd (83) is dit zeer begrijpelijk, in de zomerperiode is het goed te rijden, maar winters wordt het een ander verhaal.

 

Joop heeft 28 seizoenen gespeeld, daarin is hij 1x 1e, 5x 2e en 3x 3e geworden. Tevens heeft hij 10 jaar (1996-2006) in de Bedrijfsbiljartcompetitie meegespeeld.

 

Namens alle leden bedanken hem voor zijn lidmaatschap, betrokkenheid, en vriendschap. Wij gaan hem zeker missen. Helaas, wij worden allemaal ouder, en eens houdt het op.

 

Wij wensen hem en Tiny het beste en een goede gezondheid toe,  en laat je gedachten donderdags naar dat ongeregelde stelletje biljarters gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

24 juni

Voorbereiding 49e biljartseizoen

 

Niet alles is kommer en kwel, ondanks wat vervelende aanvaringen ga ik aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2023-2024 beginnen.

 

Voordat ik het stokje van het Bedrijfsbiljarten aan Wilmar Wullems overgaf, stonden de roosters voor de vakanties vast. Echter is het nu afwachten.

Tevens is het nog maar de vraag of beide teams van de DOW voldoende spelers hebben om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Waarschijnlijk zal dat geen probleem zijn!

 

Zodra de datums bekend zijn, worden deze in ons rooster verwerkt. Tegelijkertijd kunt u aangeven of u op een bepaalde datum wel of niet kunt spelen (vakanties/ verjaardagen). U krijgt hiervan op tijd bericht.

 

Om het Bedrijfsbiljarten levend te houden, is wederom de Oudelandse Hoeve benaderd, nee heb je en ja kun je krijgen.

 

 

Interne competitie

Onder dezelfde condities gaat op 17 augustus het 49ste biljartseizoen met 16 leden van start. Dit is er één minder dan het voorgaande seizoen. Om de bekende ergernissen te voorkomen gaat er weer een arbiter aan de tafel staan.

Ik ben al ruim 40 jaar wedstrijdleider, maar zoals het er in de zomercompetitie regelmatig aan toe gaat heb ik het nog niet eerder meegemaakt, helaas.

 

 

 

Gerard Luijk blijft vooralsnog lid van onze vereniging. Echter blijft de vraag over of hij ook achter het groene laken te zien zal zijn!!

 

 

 

 

 

Gestopt met biljarten

 

Rinus Verboom heeft te kennen gegeven dat hij wegens gezondheidsredenen stopt met biljarten. Wij wensen hem het allerbeste toe.

 

 

 

 

 

Contributie
Door de stijgende prijzen/kosten kunnen wij niet om een contributieverhoging heen. Deze gaat van 30 naar 40 euro.
Degene die geen WhatsApp hebben, kunnen het bedrag voor de aanvang van de competitie overmaken op het bekende gironummer: .........29 t.n.v. Hr W J Moes en/of Hr A Troost. De rest kan een tikkie verwachten.

 

 

Bij deze wens ik u een prettige zomertijd- vakantie toe.